NEW ARRIVALS

KAMING GALLERY

Kami produsén profésional ngeunaan produk perawatan pribadi anu ngagali dina garis ieu ampir 10 taun, produk urang kalebet alat traction beuheung cervical, postur bener, brace tukang, sabuk pelatih, korsi roda, walker rollator, crutches, jsb.

Kami ngagaduhan 8 jalmi pikeun bisnis internasional, pamimpin anu ngecas bisnis gaduh pangalaman dagang internasional langkung ti 18 taun, 5 jalmi anu jurusan Inggris, 1 jalmi jurusan Spanyol, 1 jalmi jurusan Jerman. Urang sadaya ngagaduhan target anu sami, nyayogikeun produk kualitas top, harga kompetitif, sareng jasa profésional.

Kami nampi wilujeng sumping ngadatangan anjeun sareng ngarep pisan pikeun gawé bareng anjeun gancang.

 

MABAR LEBIH >>